Om oss

Vi som står bakom Mastocytos.se är själva föräldrar till ett barn som fått diagnosen Mastocytos. Vi önskade att vi hade haft en sådan här sajt att tillgå när vår son fick sin diagnos.Gemensamt för nästan alla som fått diagnosen Mastocytos är att det var nytt även för husläkaren och att det knappast finns någon information att få. För många blir Internet den främsta källan till kunskap, men den lilla information om sjukdomen som finns där är begränsad och svårtillgänglig. Vi har ägnat massor av tid åt att söka information på Internet – på alla språk vi har en aning om. Vi pendlade mellan hopp och förtvivlan medan läkarna slog sina kloka huvuden ihop för att försöka förstå vad vår sons prickar handlade om.
Den upplevelsen vill vi gärna bespara andra föräldrar och vuxna patienter genom att samla det vi har lärt oss genom åren. Därför beslutade vi oss för att starta den här sajten och samla så mycket information och erfarenheter vi kunde, förhoppningsvis med hjälp av andra som har kunskap om och erfarenhet av Mastocytos.
Vi driver den här sajten ideellt och helt utan vinstintresse.
 

Vi vill gärna betona att vi inte är medicinskt utbildade och att den information som finns här är inte faktagranskad av läkare. Diskutera alltid frågor med din egen läkare.

Varmt välkommen till sajten!

/  Anna-Carin, Mastocytos.se

 

Comments are closed.